Politika zasebnosti

Ena naših glavnih prednostnih nalog na murnaleksandrov.net, ki je dostopna na naslovu http://www.murnaleksandrov.net/, je zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o zasebnosti vsebuje različne informacije, ki jih zbirajo v beleži murnaleksandrov.net, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja, potrebujete več informacij o naši politični zasebnosti in nas kontaktirajte.

Dnevniške datoteke
murnaleksandrov.net sledi standardnemu postopku uporabe dnevnih datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ki obiščejo spletna mesta. Za začetek vsakega gostiteljskega podjetja je del analize storitev gostovanja. Informacije, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnih protokolov (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, referenčne / izhodne strani v morebitlik kštevilo. Ti niso povezani z osebnimi podatki. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, slediti gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke. Generator je zasebnost v politiki zasebnosti Generator, ustvarjena s pomočjo našega pravilnika o zasebnosti. treff tg

Politike zasebnosti
Na tem seznamu lahko poiščete politiko zasebnosti vsakega oglaševalskega partnerja Murnaleksandrov.net.

Neodvisni oglasni strežniki ali oglasna omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih v povezavah, ki se pojavijo na murnaleksandrov.net, ki se pojavijo na murnaleksandrov.net, ki se pojavijo navzgor vjo. Ko se to zgodi, bomo samodejno dobili naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Murnaleksandrov.net nima dostopa do nadzora piškotkov, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Politika zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti murnaleksandrov.net ne velja za druge oglaševalske ali spletne strani. Zato vam priporočamo, da za podrobnejše informacije izberete ustrezne pravilnike o zasebnosti neodvisnih strežnikov oglasov. Vključite lahko njihovo izvedbo v navodila, da onemogočite nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite pred osebnimi možnostmi brskalnika. winterthur single mütter Če želite izvedeti več o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, lahko najdete na njihovih spletnih mestih. partnervermittlung aus lucerne Kaj so piškotki?

Informacije za otroke
Drugi del naše prioritete je zaščiten otrok z uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujajo k opazovanju, sodelovanju in / ali spremljanju in usmerjanju njihovih spletnih dejavnosti.

murnaleksandrov.net zavestno ne zbira osebnih podatkov od otroka, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok takšne podatke navedel na naši spletni strani, toplo priporočamo, da nas takoj kontaktirate in potrudili, bomo po svojih najboljših močeh. takoj odstranite podatke iz naših dokazov.

Samo spletna politika zasebnosti
Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta za podatke, ki jih delijo ali zbirajo na murnaleksandrov.net. Ta pravilnik ne velja za informacije, brez povezave ali prek kanalov, ki niso oddaljeni od mesta.

Soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta dovoljujte našo politično zasebnost in določite pogoje.