Servisno obdobje

Ti pogoji določajo pravila in predpise v zvezi z uporabo spletnega mesta murnaleksandrov na naslovu http://www.murnaleksandrov.net/.

Z dostopom do te spletne strani predvidevamo, da sprejemate te pogoje in določila. Če se ne strinjate z vsemi pogoji, navedenimi na tej strani, ne nadaljujte z uporabo murnaleksandrov. flirtschule in köniz net.

Za te pogoje in določila, izjavo o zasebnosti in obvestilo o zavrnitvi odgovornosti ter vse sporazume velja naslednja terminologija: “Stranka”, “Vi” in “Vaša” se nanašajo na vas v skladu s pogoji poslovanja podjetja in osebe, ki se prijavi na to spletno mesto. “Podjetje”, “Mi sami”, “Mi”, “Naše” in “Mi” se nanašajo na naše podjetje. “Stranka”, “Stranke” ali “Mi” se nanaša tako na kupca kot na nas same. Vsi pogoji se nanašajo na ponudbo podjetja, sprejem in oceno plačila, potrebnega za izvedbo postopka pomoči stranki na najprimernejši način za izpolnitev potreb stranke pri zagotavljanju določenih storitev. in v skladu z veljavno nizozemsko zakonodajo.

Piškotek
Uporabljamo uporabo piškotkov. Z dostopom do Murnaleksandrov.net se strinjate, da uporabljate piškotke v skladu s politiko zasebnosti murnaleksandrov.

Večina interaktivnih spletnih mest uporablja piškotke, s katerimi lahko pridobimo uporabniške podatke za vsak obisk. Piškotki se uporabljajo za zagotavljanje funkcionalnosti nekaterih področij, da olajšajo obisk našega spletnega mesta. Nekatere naše podružnice / oglaševalski partnerji lahko uporabljajo tudi piškotke.

Licenca
Če ni navedeno drugače, so murnaleksandrov in / ali njegovi dajalci licence lastniki pravic intelektualne lastnine za vse materiale na murnaleksandrov.net Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane. Do njega lahko dostopate na murnaleksandrov.net za lastno uporabo, ob upoštevanju omejitev, določenih v teh pogojih.

Ne bi smeli:

Ponovno objavite gradivo na Murnaleksandrov.net
Prodaja, izposoja ali podlicenca gradiva na Murnaleksandrov.net
Razmnožujte, podvajajte ali kopirajte gradivo na spletnem mestu Murnaleksandrov.net
Ponovno distribuirajte vsebino iz murnaleksandrov.net
Ta sporazum se bo začel na datum tukaj. Naši pogoji so bili ustvarjeni s pomočjo generatorja pogojev in generatorja pravilnika o zasebnosti. sz dating seiten

Nekateri deli tega spletnega mesta uporabnikom ponujajo možnost objavljanja in izmenjave idej in informacij na določenih področjih spletnega mesta. murnaleksandrov ne filtrira, ureja, objavlja ali pregleduje komentarjev, preden se pojavijo na spletnem mestu. Komentarji ne odražajo stališč in mnenj murnaleksandrov, njegovih agentov in / ali podružnic. Komentarji odražajo stališča in mnenja osebe, ki deli svoja stališča in mnenja. V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, murnaleksandrov ne bo odgovoren za komentarje ali kakršno koli odgovornost, škodo ali stroške, ki nastanejo in / ali nastanejo kot posledica uporabe in / ali objave in / ali ogledov teh komentarjev. Spletna stran.

murnaleksandrov si pridržuje pravico spremljati vse komentarje in odstraniti morebitne komentarje, ki bi se lahko zdeli neprimerni, žaljivi ali bi lahko povzročili kršitev teh pogojev.

Zagotavljate in zastopate, da:

Imate pravico objavljati komentarje na naši spletni strani in imate vse potrebne licence in odobritve za to;
Komentarji ne kršijo pravic intelektualne lastnine, vključno z avtorskimi pravicami, patenti ali blagovnimi znamkami tretjih oseb;
Komentarji ne vsebujejo klevetniškega, žaljivega, žaljivega, nespodobnega ali drugače nezakonitega gradiva, ki predstavlja kršitev zasebnosti.
Komentarji ne bodo uporabljeni za pridobivanje ali promocijo komercialnih ali zasebnih ali komercialnih dejavnosti ali nezakonitih dejavnosti.
Murnaleksandrovu podeljujete neizključno licenco za uporabo, reprodukcijo, urejanje in uporabo, reprodukcijo in urejanje katerega koli od vaših komentarjev in v vseh oblikah, oblikah ali medijih.

Hiperpovezava na našo vsebino
Naslednje organizacije se lahko na naše spletno mesto povežejo brez predhodnega pisnega soglasja:

Vladne agencije;
Iskalniki;
Novinarske organizacije;
Distributerji spletnih imenikov se lahko povežejo na naše spletno mesto tako, da hiperpovezajo na spletna mesta drugih podjetij s seznama; in
Akreditirana podjetja v celotnem sistemu, razen pridobivanja neprofitnih organizacij, dobrodelnih nakupovalnih središč in dobrodelnih skupin za zbiranje sredstev, ki niso hiperpovezane do našega spletnega mesta.
Te organizacije lahko vodijo do naše domače strani, publikacij ali drugih informacij o spletnem mestu do naslednje povezave: (a) na noben način niso zavajajoče; (b) ne pomeni lažno sponzorstva, potrditve ali odobritve povezovalne stranke in njenih izdelkov in / ali storitev; in (c) se ujema s kontekstom strani povezovalca.

Lahko preučimo in odobrimo druge zahteve za povezave naslednjih vrst organizacij:

splošno znani potrošniški in / ali poslovni viri informacij;
spletna mesta skupnosti dot.com;
združenja ali druge skupine, ki zastopajo dobrodelne organizacije;
distributerji spletnih imenikov;
internetni portali;
računovodske, odvetniške in svetovalne družbe; in
izobraževalne ustanove in trgovska združenja.
Zahteve za povezavo teh organizacij bomo odobrili, če se odločimo, da: (a) povezava ne povzroči negativnega stališča do sebe ali pooblaščenih podjetij; (b) organizacija nima negativnih evidenc pri nas; (c) ugodnost, ki nam jo zagotavlja vidljivost mostu, kompenzira odsotnost murnaleksandrov; in (d) povezava je v kontekstu splošnih informacij o virih.

Te organizacije lahko vodijo do naše domače strani, če je na voljo naslednja povezava: (a) na noben način ni zavajajoča; (b) ne pomeni lažno sponzorstva, potrditve ali odobritve povezovalne stranke in njenih izdelkov ali storitev; in (c) se ujema s kontekstom strani povezovalca.

Če ste ena od organizacij, naštetih v odstavku 2 zgoraj, in se želite povezati z našo spletno stranjo, nas o tem obvestite tako, da pošljete e-pošto murnaleksandrov. Prosimo, vključite svoje ime, ime svoje organizacije, svoje kontaktne podatke in URL vašega spletnega mesta, seznam URL-jev, ki jih nameravate povezati na naše spletno mesto, in seznam želenih URL-jev na povezavi našega spletnega mesta. Počakajte 2-3 tedne za odgovor.

Priglašeni organi se lahko na naše spletno mesto povežejo na naslednji način:

Uporaba našega imena podjetja; ali
Z uporabo edinega povezanega iskalca virov; ali
Uporaba katerega koli drugega opisa, na katerega je povezano naše spletno mesto, je smiselna v okviru in obliki vsebine na spletnem mestu povezovalca.
Uporaba logotipa murnaleksandrov ali drugih slik ne bo dovoljena brez licenčne pogodbe za blagovno znamko.

iFrames
Okoli naših spletnih strani ne smete ustvarjati okvirjev, ki na kakršen koli način spreminjajo vizualno predstavitev ali videz našega spletnega mesta brez predhodnega soglasja in pisnega dovoljenja.

Odgovornost za vsebino
Ne bomo odgovorni za kakršno koli vsebino, ki se pojavi na vašem spletnem mestu. Strinjate se, da nas boste zaščitili in branili pred vsemi zahtevki na vašem spletnem mestu. Na nobenem spletnem mestu ne sme biti nobene povezave, ki bi jo lahko razlagali kot obrekovalno, nespodobno ali kaznivo ali ki krši, drugače krši ali zagovarja kakršno koli kršitev ali kakršno koli drugo kršitev pravic tretjih oseb.

Vaša zasebnost
Prosimo, preberite Pravilnik o zasebnosti

Varstvo pravic
Pridržujemo si pravico, da od vas zahtevamo odstranitev vseh povezav do našega spletnega mesta ali določene povezave. Strinjate se, da boste na zahtevo takoj odstranili vse povezave do našega spletnega mesta. thun partnersuche kostenlos Prav tako si pridržujemo pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje in politiko povezav. Z nenehnim povezovanjem na našo spletno stran se strinjate, da vas zavezujejo in spoštujejo ti pogoji povezovanja.

Odstranitev povezav z našega spletnega mesta
Če najdete na našem spletnem mestu kakršno koli povezavo, ki je iz kakršnega koli razloga žaljiva, nas lahko kadar koli kontaktirate in nam posredujete informacije. Upoštevali bomo zahteve za odstranitev povezav, vendar vam nismo dolžni odgovoriti neposredno.

Nismo prepričani, da so podatki na tej spletni strani pravilni, ne zagotavljamo njihove popolnosti ali točnosti; prav tako ne obljubljamo, da bo spletno mesto na voljo ali da bo gradivo na njem posodobljeno.

Izjava o omejitvi odgovornosti
V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, izključujemo vsa zastopanja, garancije in pogoje glede našega spletnega mesta in njegove uporabe. V tej izjavi o omejitvi odgovornosti ni ničesar:

omejite ali izključite našo odgovornost ali vašo odgovornost za smrt ali telesne poškodbe;
omejite ali izključite našo ali vašo odgovornost za goljufije ali lažne napačne predstavitve;
omejite katero koli svojo ali vašo odgovornost na kakršen koli način, ki ni dovoljen v skladu z veljavno zakonodajo; ali
Izključite katero koli od naših ali vaših odgovornosti, ki jih v skladu z veljavno zakonodajo ni mogoče izključiti.
Omejitve in prepovedi odgovornosti, določene v tem oddelku in drugje v tej izjavi o omejitvi odgovornosti: (a) ob upoštevanju prejšnjega odstavka; in (b) ureja vse obveznosti, ki izhajajo iz izjave o omejitvi odgovornosti, vključno s pogodbenimi obveznostmi, odškodnino in kršitvijo pravne dolžnosti.

Dokler so spletna stran ter informacije in storitve na njej brezplačne, ne bomo odgovorni za kakršno koli izgubo ali kakršno koli škodo.